Overnachten in Rotterdam

Overnachten in Rotterdam centrum

Zin om te overnachten in Rotterdam? Naast alle musea en scheepvaart kunt u uiteraard ook in Rotterdam verblijven! Wij hebben een selectie voor u gemaakt om met maximaal comfort hier voor een paar daagjes te blijven! Wij hebben hier 3 categorieën (Hotels binnen en buiten Rotterdam en Airbnb’s) voor u met elke categorie 4 selecties. Met mooie prijzen en nog mooiere locaties! Klik op de linkjes om meer informatie te krijgen. Hopelijk heeft u iets moois kunnen vinden!

U vraagt zich misschien af, waarom heet dit hotel een Wikkelboat? De bovenkant van de boot is namelijk gewikkeld met 24 lagen van golfkarton. Dit maakt de boot heel licht maar ook heel goed geïsoleerd. Daarmee bedoelen we natuurlijk met geluid en temperatuur. Inbegrepen natuurlijk zit ook een airco en waterafvoer.

Altijd al willen overnachten in de o-zo mooie kubussen? Dat kan! StayOkay biedt prachtige hypermoderne/surrealistische kamers aan waarbij als je wakker wordt je gordijnen ietsjes anders open moet maken. StayOkay biedt ook een ruim ontbijt aan en ruime kamers die ook perfect zijn voor meerdere mensen!

Cityhub is een modern, comfortabel plekje in Rotterdam waar je ook even tot rust kan komen. Het hotel zit in hartje Rotterdam en het is mogelijk om vanaf daar te voet te gaan en de stad te ontdekken. 

Bij NHow voelt het net alsof u thuis bent. Met een comfortabele ruimte waar u kan slapen en een ruime plek waar u zich up uw gemak klaar kunt maken om u voor te bereiden voor uw dag.

buiten rotterdam

Is het niet voor u mogelijk om in de binnenstad te verblijven? Dat is helemaal geen probleem. Wij hebben hier nog een selectie gemaakt voor u met hotels buiten het midden district die maximaal comfort aanbieden om voor u te verblijven. Deze locaties zijn natuurlijk goed te bereiken te voet of met openbaar vervoer voor als u naar het centrum van Rotterdam wilt gaan!

Een modern 4-sterren hotel. Bij Novotel bieden ze maximaal comfort aan. Gratis voor kinderen tot-en-met 15 jaar oud. Gratis wifi en het is mogelijk om je auto te parkeren op een prive-parkeerplek.

Bastion Hotel biedt luxe/moderne kamers aan met maximaal kwaliteit. Aardig personeel en een goed ontbijt. Vanuit Bastion kunt u direct door de stad in.

NH Capelle is ongeveer 15 minuten verwijderd van het centrum van Rotterdam en de luchthaven van Rotterdam. Het hotel biedt gratis voor u parkeergelegenheid aan en er gratis WiFi door het hele hotel.

Best Western Plus ligt vlak naast het vliegveld! Dus, komt u van een ver land of wilt u dichtbij het vliegveld zitten omdat u de volgende dag vertrekt! Dan zit u goed hier! Best Western heeft hoge kwaliteit kamers en een stevig ontbijt voor u voorbereid. 

Airbnb

Wij hebben uiteraard ook een selectie uit Airbnb’s in de regio van Rotterdam! Het is vaak wel fijner om te verblijven in een plek waar het als huis voelt. Airbnb Rotterdam biedt fijne huisjes aan met een geweldige service. Wij hebben een check gedaan met de mensen die hier werken zodat we weten of het betrouwbaar is of niet! 

Een minimalistisch huisje in de straten van Rotterdam! Als u niet van té druk houd, dan komt het allemaal goed!

Een super mooie, fijne en gezellige b&b aan de polder! U staat oog in oog met alle koeien en schapen als  u arriveert!

Klein, maar fijn! In de kleine appartementje zult u goed dromen! Hier bieden ze natuurlijk goede comfort aan.

De naam zegt het al! Als u naar buiten kijkt zult u gelijk de maas zijn! Aan de kade kunt u geweldige wandelingen maken.