Medische Zorg

Medische zorg in rotterdam

Medische zorg is belangrijk, in Rotterdam zijn er genoeg medische locaties waar u terecht kunt. Zit u in het midden van het shoppen en u heeft toevallig een ongeval? Wij willen u daarbij helpen. Binnen en buiten Rotterdam zijn er genoeg Ziekenhuizen en EHBO Faciliteiten om u met zoveel mogelijk spoed te helpen.

Hier kunt u precies bekijken waar de dichtstbijzijnde ziekenhuizen zich bevinden.

Het is natuurlijk ook handig want u kunt ook gelijk zien welk ziekenhuis het best word beoordeeld. 

Wij hebben hier onder ook een selectie voor u gemaakt van onder andere ziekenhuizen, tandartsen en pijnbehandelcentra. 

Deze bedrijven hebben door de jaren heen hun vertrouwen en vaardigheden aan ons laten zien. 

De aanbevolen artsen bieden daarom top kwaliteit aan.

Erasmus Medische zorg

Het werkterrein bij Erasmus is gigantisch en super breed. Dit terrein strekt zich uit van ziekte tot gezondheid en van maatschappelijke gezondheidszorg tot individuele zorg.

Er werken in totaal 11.031 medewerkers die allemaal even veel hun beste doen om zoveel mogelijk patiënten te helpen die in nood zijn. Er zijn ook 732 medisch specialisten.

In het Erasmus worden ook zo’n 3500 studenten geneeskunde in het Erasmus opgeleid.

Rondom het gebouw hebben ze zowel een sector gezondheidswetenschappen en basisonderzoek als hartstikke veel academische ziekenhuisfuncties. Het gebouw is een van de elf traumacentra in Nederland en beschikt over een Mobiel Medisch Team.

Coronacrisis

Zoals bijna iedereen werd ook het Erasmus MC hard getroffen door de corona crisis. Medewerkers hier moesten hard aan de slag om de geïnfecteerde mensen te kunnen helpen.

Het Erasmus MC werd aangewezen als locatie voor het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding rond de beddencapaciteit van de intensieve zorg.

Verder vormde Erasmus samen met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Bilthoven een van de twee expertise-laboratoria die samen met regionale opschalings laboratoria corona-tests uitvoerden.

Tegenwoordig doet Erasmus samen met de Universiteit Utrecht onderzoek naar antilichamen tegen de corona pandemie.

Tandarts rotterdam

Wilt u een afspraak maken met een tandarts in Rotterdam of in de buurt van Rotterdam? Misschien dat biologische tandheelkunde iets voor u is. Wij raden bij u Tandartspraktijk René aan in Amsterdam Osdorp. U bent hier dan op het juiste adres voor milieuvriendelijke, algemene tandheelkunde en biologische tandheelkunde.

Kinderen zijn hier ook van harte welkom in de praktijk. Bij Tandartspraktijk René kunt u zich gelijk online inschrijven.

Twijfelt u nog? Dan kunt u altijd contact met deze praktijk opnemen of enkele succesverhalen van andere patiënten bekijken. Hier bij Tandartspraktijk René bent u ook welkom als u een andere taal spreekt zoals Engels.

Ikazia ziekenhuis

Bij het ziekenhuis Ikazia hebben ze altijd warme aandacht voor hun patiënten en natuurlijk ook voor elkaar.

Ze gaan hier op een dagelijkse basis met respect en oprechte interesse met iedereen om. De rede is dat het ervoor zorgt dat jong en oude mensen zich thuis voelen in het gebouw. 

Ikazia gelooft dat een goede en vertrouwde omgeving een eerste vereiste is voor een succesvolle herstelling. 

De medische kwaliteit is bij Ikazia uitstekend en op orde. Dit word ook frequent gecheckt zodat het altijd 100% is.

Samen met elkaar werken ze continu om zichzelf en het bedrijf te verbeteren en de verbetering van de kwalitatief hoogwaardige zorg. Ikazia is een middel-groot ziekenhuis waarin u bijna alle specialismen kunt vinden. 

Naast verzorgen biedt Ikazia ook medische opleidingen aan voor leergierige en (hopelijk) toekomstige collega’s.

Deze opleidingen gaan van medisch specialist en diverse opleidingen tot specialistisch verpleegkundige.

112 bellen?

Daarnaast kunt u altijd 112 bellen als u een ongeval heeft. In het centrum van Rotterdam kunt u altijd naar iemand toe gaan of zijn er genoeg EHBO plekken om u zichzelf te kunnen helpen of hulp vragen.

Bijna alle ziekenhuizen die zich materialiseren in het centrum zijn altijd goed bereikbaar.